TEAM

Esther Bleeker

_MG_9243

Ik ben Esther Bleeker, moeder van twee zonen en sinds 2008 eigenaar van Almere Kinderfysiotherapie. Werken als kinderfysiotherapeut vind ik nog steeds het allermooiste beroep!

Ieder kind is uniek! Het is uitdagend, boeiend en afwisselend om steeds voor ieder kind een behandeling op maat te geven. De samenwerking met ouders is minstens zo belangrijk om een behandeling te laten slagen. Mijn dag is geslaagd als kinderen met een blij gezicht de praktijk verlaten en vragen of ze morgen weer mogen komen. 

Mijn specialisaties zijn het behandelen van kinderen met down syndroom, kinderen met complexe problematiek. Ook heb ik specialisaties gevolgd voor het behandelen van kinderen met sensorische integratie stoornissen en schrijf motorische problemen. 

Met mijn achtergrond als sportfysiotherapeut help ik ook graag kinderen met sportblessures om ze terug te brengen naar hun oude niveau.

Simon Oosterhoff

Ik ben Simon Oosterhoff en sinds 2019 werkzaam bij Almere Kinderfysiotherapie.

Kinderfysiotherapeutische ervaring heb ik opgedaan bij diverse praktijken rondom Utrecht. In mijn vrije tijd doe ik graag aan sporten en sociale activiteiten.

De creativiteit en diversiteit van kinderen spreekt mij enorm aan. Om samen met ouders, leraren of andere betrokkenen tot een voor ieder kind passend behandelplan te komen is voor mij het allerbelangrijkste. Elk kind, en ouders, verdienen individuele aandacht. Met zijn allen staan we sterk.

Mijn specialisaties zijn motorische ontwikkelingsstoornissen (schrijftraining, voorkeurshoudingen bij zuigelingen etc.) sportgerelateerde klachten en orthopedische revalidatie.  

Pasfoto klein formaat