TEAM

Esther Bleeker

_MG_9243

Ik ben Esther Bleeker, moeder van twee zonen en sinds 2008 eigenaar van Almere Kinderfysiotherapie. Werken als kinderfysiotherapeut vind ik nog steeds het allermooiste beroep!

Ieder kind is uniek! Het is uitdagend, boeiend en afwisselend om steeds voor ieder kind een behandeling op maat te geven. De samenwerking met ouders is minstens zo belangrijk om een behandeling te laten slagen. Mijn dag is geslaagd als kinderen met een blij gezicht de praktijk verlaten en vragen of ze morgen weer mogen komen. 

Mijn specialisaties zijn het behandelen van kinderen met down syndroom, kinderen met complexe problematiek. Ook heb ik specialisaties gevolgd voor het behandelen van kinderen met sensorische integratie stoornissen en schrijf motorische problemen. 

Met mijn achtergrond als sportfysiotherapeut help ik ook graag kinderen met sportblessures om ze terug te brengen naar hun oude niveau.

Wendy Lavooij


Ik ben Wendy Lavooij, moeder van 3 kinderen en werk vanaf 2020 bij Kinderfysiotherapie Almere. Werken met kinderen heb ik altijd ontzettend leuk gevonden en ik werk nu al zo’n 12 jaar met veel plezier als kinderfysiotherapeut.

In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan als kinderfysiotherapeut in verschillende praktijken en met verschillende leeftijdscategorieën.

Bewegen en plezier in bewegen is erg belangrijk voor kinderen. Ik vind het een uitdaging om samen met het kind het plezier in bewegen te (her)ontdekken. Plezier staat hierbij voorop. Daarnaast is het belangrijk om samen met het kind, de ouders en leerkrachten of andere betrokken een persoonlijk behandelplan op te stellen, dat voor ieder kind verschillend is.

Mijn specialisaties zijn motorische ontwikkeling, zowel bij zuigelingen, peuters en het jonge kind. Daarnaast heb ik veel ervaring met schrijfproblemen. Ook heb ik een specialisatie gevolgd voor kinderen met problemen in de sensomotorische informatieverwerking (SI therapie).